Следвайте Гласове в ТелеграмПреди дни ръководството на Столична община обяви началото

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПреди дни ръководството на Столична община обяви началото
Коментари Харесай

Екипът на Васил Терзиев с поредния абсурд - на бул. Витоша вече ще се паркира косо и обратно на движението

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Преди дни управлението на Столична община разгласи началото на редица подобрения в придвижването по основни булеварди в центъра, които да дадат опция на всички участници в придвижването, без да се затруднява придвижването на колите. Трябва бъдат трансформирани и булевардите „ Витоша ”, “Фр. Нансен ” и „ Ген. Скобелев ”.

Първите резултати от смяната към този момент дават забележими резултати. На фотоси и видео във Facebook се вижда, че по бул. " Витоша " при кръстовището с бул. " Патриарх Евтимий " към този момент се обазуват тапи поради решението по едно платно в посока да бъдат преобразувани в паркоместа.

Колона от коли по бул. " Витоша " в посока " Патриарх Евтвимий " поради превръщането на едната лента в паркинг

И освен това. Предвидените места за паркиране са обрисувани напряко, т.е. под ъгъл по отношение на платното, само че и назад на придвижването. 

Както се вижда от видеото, в случай че решите да паркирате в този сектор на " Витоша ", ще би трябвало да го извършите на заден ход, което би лишило много повече време и се трансформира в причина за още по-големи тапи

От плана за ремонт на булеварда е видно, че паркоместата е трябвало да се начертаят в противоположна посока.

 

 

Сред коментиралите новината във Facebook се появи нов слоган за работата на Столична община след промяната на кмета: " Хубаво е, но е наопаки "

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР